Guildens Regler

Her er alle de standard og social Guild Regler. Kom tilbage og skim igennem dem en gang imellem, da der kan forkomme ændringer og det er dit ansvar at holde dig opdateret. En Guild meddelelse vil blive sendt ud men, den kunne blive overset.

—-

(Vi får desvære dette spørgsmål ret ofte så derfor må vi lige putte dette på det rene:) Man behøver IKKE at være level 110 for at joine Energy som Social, eller som Elite Social.

Raid medlemmer af Energy har mulighed for at invitere og sparke Sociale medlemmer. Dog kan Trial Raid medelemmer ikke Sparke folk ud af Guilden.

Når man invitere til Guilden skal i vide at vi kun invitere Danskere. Dog er Svenskere og Nordmænd også velkomne, så længe de forstå hvad der bliver skrevet i Guild chatten -for deres egen skyld.

I øjeblikket er der ingen sprog eller opførsel regler, da vi intet har imod at folk bander eller driller hinanden -med god humor.

Dog alt inden for almen høflighed. ALLE skal føle sig velkommen.

Socialle medlemmer er også mere end velkomne til at bruge Energy’s Teamspeak. Alt info står inde under Guild Info inde i WOW.

Her er heller ikke nogen bestemte sprog regler. Bare alt inden for almen høflighed.

Og præcis det samme, med hensyn til Energy’s slack server. Hvis du vil inviteres til Slack serveren, så kontakt en GM eller Officer.

—-

Hvis du er blevet sparket fra Guilden af et Raid medlem, og mener at du ikke har gjort noget for at fortjene det, er du velkommen til at tage sagen op med en GM eller Officer.

En GM må sparke dig når som helst, hvis de mener at du har gjort noget forkert. Du er selvfølgelig også velkommen til at tage det op med dem, hvis du mener du ikke har fortjent et kick.

Som et Socialt medlem kan du skrive digselv op til ALT Raids, da de er for alle i Guilden.  I disse raids, køre vi også med RClootCouncil.

Når Guilden løber Normal mythic eller Key Run er du velkommen til at joine.

Du kan købe forskellige ting fra Guild banken til en rimelig pris, nogen gange kan man endda få noget gratis, hvis du er heldig. Bare kontakt en GM om det.

Alt i guild banken koster 25% mindre end deres AH pris, sædvanligtvis.

Hvis du vil købe noget så kontakt en GM eller Officer.

—-

Hyg dig!