Regler for Raiders

Raid Regler:

For at blive Trial Raider skal du have følgende:
– Ca. 400k Dps (unbuffed). Dette vil blive testet af en Officer eller Guild Master i en 2 x 5 minutters periode på en dummy.
– Ca 880 Ilvl.
– Man skal kunne komme på Guildens Teamspeak.
– Kunne forstå dansk.
– Skal have alle 3 Relics i Artifact våben og et minimums antal af traits (i artifactet) på 40.
– Healers og Tanks vil blive testet af Officere eller Guild Masters i mythics og/eller keyruns som vi vælger med et hold som vi også vælger.

Påkrævet Addons:
RCLootCouncil
Deadly Boss Mod
Deadly boss Mod VEM
Exorsus Raid Tools

Anbefaldede Addons:
Recount
RecountSkinbynth
WIM (Wow Instant Message) v3
Autovendor

HUSK at holde dine addons opdateret! Addons som RCLootCouncil bugger hvis alle ikke har den samme version! Så altid opdater før raids.

Som Trial Raider, vil du skulle deltage i mindst 4 Raids, med den karakter du gerne vil raide med, før du kan blive bragt op til evaluering som Raider.

 

Når det er tid til Raid skal man gøre/have følgende:
– Fult Repair
– Fult Enchanted
– Og Gemmed.
– Være på TS og i den rigtige kanal.
– Have food, flasks og pots klar og nok til at vare til hele Raidet.
– Skal stå ved summoning stone, eller lige ude foran instancen, ved det Raid som vi er i gang med (man kan godt være heldig at få en summon før Raid start, men dette er ikke en selvfølge).
-Opdateret dine raid addons.
Er disse ting IKKE overholdt kan du blive smidt ud af raidet og ikke blive inviteret til Raid holdet under det Raid.

Det er en (trial) Raiders EGET ansvar at sikre sig at alle addons og TS virker! Og gerne FØR Raids, så de andre ikke skal vente på en! kl20:00 starter Raids og så er man KLAR! Er man ikke klar har Raidleaderen alt ret til at kicke en af aftenes Raid.

Raid og Gear check sker fra 19:45 (hvor invites til Raid også starter) til 20:00, hvor ALT skal være klar. Hvis det ikke er, evaluere Raid leaders og deltagende Officere om det en (Trial) Raider mangler er drastisk nok til et Raid kick eller ej.

Man må sagtens hygge snakke under Trash og looting, i Raids, men under Boss Fights skal der være ro og orden og kun blive snakket hvis det har relevans til den nuværende kamp. Alt inden for brok, taktik foreslag eller lignende skal være enten før eller efter Boss Kampen.

Man skal Respektere de pull timers der bliver sat. Bliver der pullet før tiden er oppe, kan det resultere i kick fra Raidet og i værste tilfælde nedgradering til Social.
-Dette gælder også Pause Timers. Hvis man ikke er tilbage når tiden er oppe, kan man blive efterladt eller kicket fra Raidet.

Man kan sagten Raide med en ALT eller en karakter som ikke er i guilden, men KUN hvis man har en karakter i guilden som er Raid klar. Det vil sige at den udfylder de ovenstående krav.

Hvis du har et addon som spammer/skriver i chatten under raids skal du slå det fra, så du ikke spammer chatten unødvendigt, da vi måske skal kunne se hvad der er blevet uddelt eller hvem der har pullet.

Cooldowns som Hero bliver hånteret af Officerene, som deltager i raidet – medmindre andet bliver sagt.

Wipe bliver kaldt ud af Raid leader, og KUN Raid Leader. Ordet er forbudt for alle andre!

Det bliver sagt i begyndelsen af hvert Raid hvem der er Raid Leader. Aller andre skal TIE STILLE under Boss Fights!


Loot Regler:

Uddeling af loot, i Raids, foregår over RCLootCouncil. Der bliver, for hvert raid, valgt 4 Voters (ud af de Officere som har noget med loot at gøre) og 1 Loot Master.

Hvis man er inde i Raid med en ALT karakter kan man ikke stemme ”BIS” eller ”Mainspec” eller ”Minor Upgrade”, kun ”Offspec” medmindre du får andet at vide.

Hvis det Tier item som du har på, er samme ilvl eller højere end det der dropper kan du kun byde ”Offspec” på det og det samme gælder hvis du håber for bedre stats. Kun hvis det er højere  end det du har på kan du byde ”Mainspec” på det.


ALTs

Kun Raiders kan have karaktere oppe i ALT rangen.

ALT rangen er for karaktere som er klar til Raid (ovenstående krav) og det er op til Raiderne selv at styre om deres karakter er klar eller ej. Hvis karakteren ikke opnår kravne blive den bare smidt ud ar Raidet.

Raider Trials eller Socials kan ikke have ALTs (oppe i denne Rang).

Hvis man har ALTs må man meget gerne skrive i en Note hvem ens Main karakter er (og ogsp gerne selv om de er Socials).

(Svar på Dagens spørgsmål: 3 lys på en lagkage).


Officere

Efter hvert raid holder officerene et hurtigt møde hvor der bliver snakket om hvordan raidet gik, hvad vi kunne gøre bedre, hvad der gik godt/skidt osv.

Der bliver også snakket om hvilket raiders der gjorde det godt eller dårligt og hvem der skal op/ned i rang. Og om der skal tilbydes officer rang til nogen.


RClootCouncil knapper

Almen Gear:

BIS: Best in slot. Dette item har de perfekte stats, use eller equip effekt for din karakter! der findes ikke noget der passer bedre!

Mainspec: dette item er en god upgrade for dig og dit main spec.

Minorupgrade: dette item er kun en lille upgrade for dit main spec.

Offspec: Dette item er ikke en upgrade for dig, du vil have det for en chance for at rolle bedre stats i stedet for et item du allerede har, ELLER du vil have det for et af dine andre specs.

Tier Gear:

2 Piece: Dette bliver dit andet Tier item, så du får 2 sæt bonusen.

4 Piece: Dette bliver dit fjerde Tier item, så du får 4 sæt bonussen.

1 or 3 Piece: Dette bliver dit første Tier item (af dette sæt) eller dit 3 Tier Item så du ingen sæt bonus får.

5 or 6 Piece: Dette bliver dit 5 eller 6 Tier item, og du får ingen sæt bonusser mere.

Offspec: Du har allerede de Tier Item og du håber på bedre stats eller højere item level ELLER du vil have det til et andet spec.